fmax.hupont.hu

HOGY AZ EGÉSZSÉG TERMÉSZETES LEGYEN

FLAVON JOY (Prémium)

Élvezet amely mindenkinek jár.

 flavon-joy-240-g.jpg

Az egyik legősibb természeti kincs, a kakaófa gyümölcsét használtuk fel 3. prémium termékünk megalkotásakor, melynek köszönhetően a Flavon Joy üde színfoltot képvisel az étrend-kiegészítők piacán. Megtartva a bio-hasznosulás szempontjából előnyös gél-állagot, olyan gyümölcs és zöldség összetevőket, fűszereket kombináltunk, melyek szinergiában, egymás hatását fokozva nyújtanak támogatást és kényeztetést minden korosztály szervezete számára.

+ minden korosztálynak, gyerekektől a legidősebbekig

+ ha fokozott stressznek van kitéve; rendszeresen sportol

+ ha több mentális energiára van szüksége

+ ha édesség utáni vágyát egészségesen szeretné kielégíteni

+ ha tudatosan választaná a kakaóbab, az ősi fűszerek, szupergyümölcsök és zöldségek szinergiáját

Összetevők:

kakao.pnggranatalma.pngfahej.pngkurkuma.png

Kakaóbab: Fő hatóanyagai a proantocianidinek és a teobromin, mely értágító, élénkítő hatású. Gazdag forrása növényi rostoknak, ásványi anyagoknak (vas, kálium, mangán). Fokozza a mentális energiát, kognitív képességeket.

Gránátalma: a Bibliában is említik ezt a modern tudomány által újra felfedezett, kiemelkedő antioxidáns tartalmú gyümölcsöt, melynek még a vörösbornál vagy a zöld teánál is magasabb a szabadgyök-megkötő képessége.

Fahéj: Ősi fűszer, igazolt pozitív élettani hatásokkal: csökkentheti a vércukor- és koleszterinszintet, az inzulinrezisztenciát. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét. Fő hatóanyaga a fahéjaldehid, amely gyulladásgátló, baktérium- és gombaölő hatású.

Kurkuma: zsíroldékony összetevői a kurkuminoidok, erős antioxidáns, gyulladásgátló és neuroprotektív hatásokkal rendelkezik. Segíti a szervezet detoxifikációs folyamatait. Késlelteti a glükózfelszívódást, májvédő hatású.

tozegafonya.pngbeta-glukan.pngcekla.pngsutotok.png

Tőzegáfonya: gyümölcse enyhén fanyar, melyet a benne található növényi vegyületeknek köszönhet. Igen gazdag antioxidánsokban, emiatt a népi gyógyászatban is kedvelt. A friss gyümölcsből leggyakrabban lekvárt, ivólevet és aszalványt készítenek.

β-glükán: élesztő eredetű, különleges poliszacharid, ami fenntartja, támogatja az egészséges immunaktivitást, csökkenti a bakteriális és vírusos fertőzések, illeve az allergén-hatások rizikóját. Antioxidáns hatású, szabályozza a vércukor és a koleszterin szintet, segíti a bőr egészségét.

Cékla: káliumot, magnéziumot és kalciumot tartalmaz. Jelentős mennyiségben található meg benne a magzati fejlődés szempontjából fontos szereppel bíró folsav. Vörös festékanyaga, a betanin számtalan pozitív hatásáról ismert, élelmiszerek természetes színezőanyagaként is előszeretettel használják.

Sütőtök: Amerikából származik, Európában a XVI. században jelent meg. Termése nagy mennyiségben tartalmaz karotint és C-vitamint, valamint a különböző ásványi anyagoknak (kálium, foszfor, vas, réz és mangán) is kiváló és bőséges forrása.

 meggy.pngcsipkebogyo.pngaronia.pngfekete_ribizli.png

Meggy: jelentős mennyiségű A- és Cvitamint tartalmaz, emellett gazdag mangánban, vasban, kalciumban, magnéziumban és folsavban is. Különleges hatóanyaga a melatonin, mely az emberi szervezet ébrenlét/alvás ritmusát szabályozza.

Csipkebogyó: az ókorban is előszeretettel alkalmazták, főként C-vitamin tartalma miatt ismert növény. Emellett számos egyéb hatóanyagot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között pektint, alma- és citromsavat, flavonoidokat, cseranyagokat, és még A-vitamint is.

Fekete berkenye (arónia): fekete színét a benne található számtalan növényi színanyagnak, főként az antocianineknek köszönheti. Igen elterjedt természetes színezőként a különböző élelmiszerekben. Jól ismert egész Európában, nagy termőterületei vannak Lengyelországban és Németországban

Fekete ribizli: az ókori rómaiak köszvénybogyónak nevezték. C-vitamin-tartalma nagyobb, mint a citromé vagy a zöldpaprikáé. Jelentős B-vitamin-forrás, valamint vas-, mangán- és réztartalma is számottevő. Univerzális hatóanyagai miatt igen kedvelt.

 60 606 T-ORAC / 6g (napi egy kanál)

ORAC érték: élelmiszerek antioxidáns hatása

Az ORAC érték megmutatja egy bizonyos élelmiszer, kiegészítő vagy összetevő szabad gyök pusztító és semlegesítő képességét.

Minél magasabb az ORAC érték, annál jobb antioxidánsról beszélünk.

Napi javasolt ORAC egység

A táplálkozástudósok napi kb. 5.000 ORAC egységnyi élelmiszer fogyasztását javasolják. Mindazonáltal amikor valaki nagyobb mértékben van kitéve a szabadgyökök károsító hatásának (sportol, dohányzik, egészségtelenül táplálkozik stb.), a javasolt ORAC egység a dupláját vagy háromszorosát is elérheti!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 8
Heti: 42
Havi: 360
Össz.: 9 759

Látogatottság növelés
Oldal: Flavon JOY
fmax.hupont.hu - © 2008 - 2024 - fmax.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »