fmax.hupont.hu

HOGY AZ EGÉSZSÉG TERMÉSZETES LEGYEN

FLAVON GREEN+ (Prémium)

Zöldségkinálat a legmagasabb fokon.

 flavon-green-plus.png

Az egészséges táplálkozás kiemelt és elengedhetetlen feltétele a rendszeres zöldségfogyasztás. A zöldségek ellátják szervezetünket alapvető és speciális tápanyagokkal, élelmi rostokkal, vitaminokkal, kedvező hatással vannak általános egészségi állapotunkra. A Flavon Green olyan új, forradalmi módját teremti meg a zöldségfogyasztásnak, amely teljességgel átalakítja az eddigi szokásokat!

+ minden korosztálynak, gyerekektől a legidősebbekig

+ ha magas minőségű zöldségterméket keres

+ ha szeretné kiegészíteni napi zöldségfogyasztását

+ ha koncentrált formában szeretne zöldséget fogyasztani

+ mert jól harmonizál a többi Flavon termékkel

Összetevők:

articsoka.pngbeta-glukan.pngkurkuma.pngnarancs.png

Articsóka: Karotenoidokban, B-vitaminokban, prebiotikus hatású inulinban gazdag, magas antioxidáns hatású. Jellegzetes májvédő hatásokkal rendelkezik, támogatja a máj egészségét, emésztésfokozó, gyulladásgátló, diatetikus hatású.

β-glükán: élesztő eredetű, különleges poliszacharid, ami fenntartja, támogatja az egészséges immunaktivitást, csökkenti a bakteriális és vírusos fertőzések, illeve az allergén-hatások rizikóját. Antioxidáns hatású, szabályozza a vércukor és a koleszterin szintet, segíti a bőr egészségét.

Kurkuma: zsíroldékony összetevői a kurkuminoidok, erős antioxidáns, gyulladásgátló és neuroprotektív hatásokkal rendelkezik. Segíti a szervezet detoxifikációs folyamatait. Késlelteti a glükózfelszívódást, májvédő hatású.

Narancs: lipofil flavonoidokban, karotenoidokban, C-vitaminban, természetes növényi rostokban gazdag. Magas antioxidáns hatású.

moringa_oleifera.pngsparga.pngbrokkoli.pnghomoktovis.png

Moringa levél: elemekben/nyomelemekben, tápláléki rostokban gazdag. Immunerősítő, gyulladásgátló összetevőket tartalmaz. Fokozza az inzulintermelést, májvédő hatásokat mutat. Az egyik legerősebb antioxidáns aktivitású anyag.

Spárga: nagyon alacsony energiatartalmú, probiotikumban (inulin), különleges aminosavakban, B-vitaminokban, C-vitaminban és folsavban, flavonoidokban és glutationban gazdag. Sokféle pozitív élettani hatással rendelkezik (diabetikus hatás, stressz csökkentés, természetes afrodiziákum).

Brokkoli: ásványi anyagai közül kiemelkedik a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a vas, a cink és a foszfor. Gazdag növényi flavonoidokban, indolokban és izotiocianátokban. Kutatások bizonyítják, hogy helye van a különféle terápiás étrendekben.

Homoktövis: flavonoidvegyületek szerteágazó spektruma jellemzi, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Kiemelkedő a kálium-, magnézium-, foszfor-, vas- és antioxidáns-tartalma. Feldolgozva dzsem, bor, ivólé, likőr, zselé, sőt olajtermék is készülhet belőle.

zoldtea.pngsargarepa.pngspirulina_alga.pngspenot.png

Zöld tea: élénkítő hatású. Különböző színanyagokban gazdag. Segíti a gyomorba kerülő zsírok lebontását, a kínai gyógyászat pedig jelentős antioxidánsként ismeri el. A mikrotápanyagok közül krómot, mangánt, szelént és cinket tartalmaz átlag feletti mennyiségben.

Sárgarépa: fontos hatóanyaga a bétakarotin, de emellett más karotinokat is tartalmaz. Flavonoidokban és illóolajokban is gazdag. Sokoldalú zöldség, hatóanyagainak köszönhetően részt vesz a szabadgyökök károsító hatásának megakadályozásában is.

Spirulina alga: 55–67% fehérjét, 10–19% szénhidrátot, 7–15% zsírt, valamint 5–9% ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Különféle vitaminokat, ásványi anyagokat és klorofillt biztosít számunkra. Komoly múlttal rendelkezik, már az aztékok is fogyasztották.

Spenót: az egyik legmagasabb K-vitamin-tartalmú zöldségünk. Sok luteint és természetes karotinoidot tartalmaz, de gazdag flavonoidokban, klorofillban és folsavban is. Kiváló antioxidáns, bioaktív összetevőkkel rendelkezik.

20 566 T-ORAC / 6g (napi egy kanál)

ORAC érték: élelmiszerek antioxidáns hatása

Az ORAC érték megmutatja egy bizonyos élelmiszer, kiegészítő vagy összetevő szabad gyök pusztító és semlegesítő képességét.

Minél magasabb az ORAC érték, annál jobb antioxidánsról beszélünk.

Napi javasolt ORAC egység

A táplálkozástudósok napi kb. 5.000 ORAC egységnyi élelmiszer fogyasztását javasolják. Mindazonáltal amikor valaki nagyobb mértékben van kitéve a szabadgyökök károsító hatásának (sportol, dohányzik, egészségtelenül táplálkozik stb.), a javasolt ORAC egység a dupláját vagy háromszorosát is elérheti!

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 8
Heti: 29
Havi: 347
Össz.: 9 746

Látogatottság növelés
Oldal: Flavon GREEN+
fmax.hupont.hu - © 2008 - 2024 - fmax.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »