fmax.hupont.hu

HOGY AZ EGÉSZSÉG TERMÉSZETES LEGYEN

FLAVON MAX (Basic)

Tudatos választás felnőttkorban

flavon-max-240-g.jpg

A XXI. századi életvitel, melynek elkerülhetetlen velejárója a növekvő napi stressz, a szennyezett környezet, és a helytelen táplálkozás, komolyan igénybe veszi szervezetünket. Segítségre van szükségünk, hogy le tudjuk győzni ezeket a káros hatásokat.

+ minden egészségtudatos felnőttnek

+ ha egyoldalúan táplálkozik

+ ha fontos saját és családja egészsége

+ ha nem fogyaszt megfelelő mennyiségű gyümölcsöt

+ ha szeretné élvezni egy innovatív termék előnyeit

Összetevők:

fekete_afonya.pngkek_szolo.pngfekete_bodza.pngfekete_ribizli.png

Fekete áfonya: igen sok ásványi anyag található benne. Flavonoidjai közül fontos kiemelni a mirtillint, melynek számos pozitív hatása van. Más gyümölcsökhöz képest magas természetes luteintartalommal rendelkezik. Természetes C-, B1- és B2-vitaminforrás.

Kékszőlő: egyik legfontosabb ható- anyaga a rezveratrol nevű polifenol, mely többek között a vörösbor jótékony hatását is eredményezi. Emellett jelentős kálium-, mangán-, magnézium- és szelénforrás, továbbá értékes gyümölcssavakkal rendelkezik.

Fekete bodza: magas a vas, C-vitamin- és színanyagtartalma. Jelentős B1-, B2- és B6-vitamin-, valamint folsavforrás. Rendkívül gazdag színanyagokban. Olyan flavonoidokat tartalmaz, mint a rutin, a kvercetin vagy a sambucin.

Fekete ribizli: az ókori rómaiak köszvénybogyónak nevezték. C-vitamin-tartalma nagyobb, mint a citromé vagy a zöldpaprikáé. Jelentős B-vitamin-forrás, valamint vas-, mangán- és réztartalma is számottevő. Univerzális hatóanyagai miatt igen kedvelt.

cekla.pnghomoktovis.pngginseng.png

Cékla: káliumot, magnéziumot és kalciumot tartalmaz. Jelentős mennyiségben található meg benne a magzati fejlődés szempontjából fontos szereppel bíró folsav. Vörös festékanyaga, a betanin számtalan pozitív hatásáról ismert, élelmiszerek természetes színezőanyagaként is előszeretettel használják

Homoktövis: flavonoidvegyületek szerteágazó spektruma jellemzi, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Kiemelkedő a kálium-, magnézium-, foszfor-, vas- és antioxidáns-tartalma. Feldolgozva dzsem, bor, ivólé, likőr, zselé, sőt olajtermék is készülhet belőle.

Ginszeng: „az élet gyökere”, mely tudományos kísérletek szerint növeli a szellemi és fizikai erőnlétet, csökkenti a fáradtságérzetet. Egyedi hatóanyagai a ginzenozidok. A gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Adaptogén tulajdonságú.

10 896 T-ORAC / 6g (napi egy kanál)

ORAC érték: élelmiszerek antioxidáns hatása

Az ORAC érték megmutatja egy bizonyos élelmiszer, kiegészítő vagy összetevő szabad gyök pusztító és semlegesítő képességét.

Minél magasabb az ORAC érték, annál jobb antioxidánsról beszélünk.

Napi javasolt ORAC egység

A táplálkozástudósok napi kb. 5.000 ORAC egységnyi élelmiszer fogyasztását javasolják. Mindazonáltal amikor valaki nagyobb mértékben van kitéve a szabadgyökök károsító hatásának (sportol, dohányzik, egészségtelenül táplálkozik stb.), a javasolt ORAC egység a dupláját vagy háromszorosát is elérheti!

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 8
Heti: 34
Havi: 352
Össz.: 9 751

Látogatottság növelés
Oldal: Flavon MAX
fmax.hupont.hu - © 2008 - 2024 - fmax.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »