A gyümölcs összetevők bőséges forrásai a színanyagoknak, polifenoloknak (flavonoidoknak, antociánoknak), karotinoidoknak. A növényi olajok élettani, szinergetikus és antioxidáns hatásai pedig megkérdőjelezhetetlenek.
Döntően lipofíl jellegű, fő jellegzetessége a tudomány élvonalába tartozó, bizonyítottan egészségtámogató, növényi eredetű politelítetlen olajok, zsírsavak jelenléte.
Ajánljuk, minden korosztálynak, kisgyermekkortól a legidősebbekig, azoknak, akik odafigyelnek testi és szellemi kondíciójukra, hiszen egészségtámogató nutriensek széles körét tartalmazza, jól kombinálható a többi Flavon termékkel, egyszerűen tárolható, szállítható, használható.
A Flavon Peak Fruit nagysebességű keveréssel előállított olaj-homogenizátum.
Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1 tasak (10 g)
A Flavon Peak Fruit tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.
A Flavon Peak Fruit különlegességét a gyümölcs és az olaj összetevők speciális együttes hatása, szinergiája adja. A felhasznált olajok zsírsavösszetétele kiemelkedő, bőséges forrásai olyan esszenciális zsírsavaknak, mint az omega-3 és az omega-6, melyeket csak táplálkozással tudunk biztosítani szervezetünk számára, illetve élettani és antioxidáns hatásaik is szerteágazóak. A felhasznált gyümölcsök rengeteg hasznos és egészséges tápanyagot, vitaminokat, polifenolokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, erős antioxidánsok, köztük olyan szupergyümölcsök, mint a gránátalma, a fekete áfonya vagy az alma.